SERVICE

Om als onderneming geloofwaardig en professioneel over te komen
is een website een passende merkidentiteit onmisbaar.

Maestra helpt je met het vinden van de juiste [online] identiteit en strategie voor jouw onderneming,
zodat jij je online kansen optimaal kan benutten.

webdesign

Connect | Concept | Create

Maestra ontwikkelt, optimaliseert en onderhoudt responsive websites en helpt ondernemers bij het neerzetten van een duidelijke merkidentiteit en webstrategie.

Een uniek en onderscheidend ontwerp, dat precies bij de uitstraling van jouw onderneming past en daarmee de juiste taal spreekt naar jouw klanten toe.

Wij maken jouw website goed vindbaar door te werken volgens de laatste SEO technieken. Wij zorgen ervoor dat jouw website in elke zoekmachine wordt geïndexeerd.

Gebruiksvriendelijkheid (UX-Design) is de key voor meer conversie op jouw website. Maestra ontwerpt voor jouw klant, zodat zij zich aangemoedigd voelen om gebruik te maken van jouw product of dienst.

SERVICE

Laten we iets moois neerzetten!

showcase

Ontdek de recente creaties van Maestra!

showcase

Ontdek de recente creaties van Maestra!

inbegrepen functies WEBDESIGN

Overzicht van de inbegrepen functionaliteiten

Vormgeving

Uniek Ontwerp

Een goede website vergt maatwerk, een uniek en onderscheidend ontwerp dat past bij de uitstraling van jouw onderneming en daarmee de juiste taal spreekt naar jouw klanten toe. Maestra zet jouw huisstijl om in een online thema, hierdoor blijft de look en feel van jouw onderneming consistent en herkenbaar voor de consument.

Met de juiste strategie, tone of voice, social media integratie en passend beeldmateriaal realiseren wij een product waarmee jouw online doelstellingen worden behaald.

100% Responsive

Een responsive product is de standaard, een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten van desktop computerschermen tot mobiele telefoons en tablets.

Het ontwerp schaalt mee met de afmetingen van het scherm zonder dat er ingeleverd wordt op gebruiksvriendelijkheid en visuele ontwerp van het interface.

VINDBAARHEID

Zoekmachine Optimalisatie

Door middel van SEO (Search Engine Optimalisation) worden websites geoptimaliseerd om een hogere positie te krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

Door het toepassen van de juiste strategieën en tactieken die gericht zijn op het vergroten van het verkeer van de zoekmachines naar je pagina wordt je online zichtbaarheid vergroot.

Een groter bereik betekent meer bezoekers en potentiële klanten.
Maestra meldt uw website aan bij verschillende zoekmachines zoals o.a. Google, Bing, Yahoo zodat deze geïndexeerd worden.

Daarnaast helpen wij met het inrichten en optimaliseren van jouw Google Business account en zorgen wij ervoor dat je goed te vinden bent via verschillende kanalen. Zodat jij je onderscheidt van de concurrent op lokaal, nationaal of internationaal niveau.

Door het gebruik van Google Analytics en Google Search Console krijg je inzicht in de performance van jouw website. Door deze data te analyseren kunnen we jouw website nog beter optimaliseren.

BEHEERSYSTEEM

Wordpress

Maestra is gespecialiseerd in het CMS (Content Management System) Wordpress, een populair, veilig, zoekmachine vriendelijk (SEO ingebouwd) CMS. Daarnaast maakt het grote marktaandeel Wordpress stabiel en betrouwbaar.

Wordpress geeft je volledige controle over je website. Wordpress is gemakkelijk in gebruik door meerdere gebruikers en het geeft je de mogelijkheid zelf alles aan te passen.

Wordpress is een open systeem (Open Source), hierdoor is het volop in beweging en ontwikkeling. Het beschikt over talloze plugins en partners, waardoor er oneindig veel mogelijkheden zijn. Daarbij zorgt een open systeem voor flexibiliteit en beweegt het mee met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

Elementor PRO

Met Elementer PRO bouwt Maestra een uniek thema met bijbehorende templates voor jouw onderneming, op maat en passend bij je huisstijl.

Elementor PRO stelt Maestra in staat efficiënt, visueel en real-time te werken. Het snel en gemakkelijk doorvoeren van veranderingen, elementen toevoegen of verwijderen zonder af te wijken van de huisstijl. Hierdoor krijg je tijdens het ontwikkelen live statusupdates en wordt de kwaliteit gewaarborgd.

SERVICE

Support

Bij elke website geeft Maestra standaard 6 maanden gratis support ongeacht het pakket.

Service op maat

Maestra biedt service op maat. Ben je opzoek naar een compleet support abonnement met Hosting, Domein, E-mail en support, een support abonnement, Support op maat of wil je liever alles in eigen beheer? Dat is geen probleem, het kan allemaal!

Ga naar tarieven voor meer informatie over de support abonnementen.

Upgrades

Het is te allen tijde mogelijk om je product te upgraden met extra opties.

Naast Digitale upgrades is het tevens mogelijk om de website met offline producten te upgraden.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden ga naar tarieven.

Kwaliteit Waarborgen

Het regelmatig onderhouden van je site is noodzakelijk. Naast het technisch onderhoud om jouw site up-to-date te houden en regelmatige backups doet Maestra het maximale om jouw site optimaal te beveiligen.

Met Google Analytics en Google Search Console monitort Maestra de performance van jouw website. Hier kunnen we zien hoe jouw conversie funnel functioneert en of je conversie doelen behaalt worden. Doordat we inzicht hebben in deze data kunnen we dit te allen tijde bijsturen om zo je website nog beter te optimaliseren.

Doordat Maestra een uniek thema voor je maakt wordt het visual en UI/UX design consistent doorgevoerd op je website. Daardoor blijft de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit van je website gewaarborgd, ongeacht veranderingen aan de content.
Kaizen Cycle - Kwaliteit Waarborgen - Diensten

branding | visual design | support

Benieuwd wat Maestra nog meer voor jouw onderneming kan betekenen?

process webdesign

Connect | Concept | Create | Implement | Maintenance

CONNECT
Strategie
Het is belangrijk de scope van de opdracht helder te krijgen. Wie jij bent als ondernemer, wie is je doelgroep, wat je wilt bereiken en welke functionaliteiten je website moet bevatten. Wanneer dit duidelijk is maken we een plan van aanpak.
CONCEPT
Ontwerpen
In de conceptfase wordt de strategie omgezet in een aantal concepten, hier wordt de look en feel van je website bepaald. De hoeveelheid concepten is afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Na een (of meerdere) feedbacksessie(s) wordt er een concreet concept gepresenteerd, de gekozen stijl zal consistent worden doorgevoerd.
CREATE
Bouwen
Nadat alle content (bijvoorbeeld Foto’s, Video’s, Teksten) als afgesproken is aangeleverd begint de bouw van de website.

Aan de hand van het gekozen concept wordt een gebruiksvriendelijke website gerealiseerd die ook geschikt is voor mobiel en tablets. Tevens zorgt Maestra ervoor dat de website uitgebreid wordt beveiligd en juridisch klopt.

Na een (of meerdere) feedbacksessie(s) wordt er een concreet concept gepresenteerd, de gekozen stijl zal consistent worden doorgevoerd.
IMPLEMENT
Live
Wanneer de website af en goedgekeurd is, wordt hij verhuisd naar jouw hosting provider. De website kan live, Hooray! Doordat de website gebouwd wordt in Wordpress kun je gemakkelijk onderdelen zoals bijvoorbeeld foto’s, teksten en posts zelf aanpassen.

Maestra zorgt ervoor dat het content management systeem zo wordt ingedeeld dat het voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is. Daarnaast krijg je een handleiding waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je eigenhandig content aanpast.
MAINTENANCE
Onderhoud
Last but not least, het onderhouden van de website. Het regelmatig onderhouden van je site is noodzakelijk om de kwaliteit van jouw website te garanderen.

Een slecht werkende, niet werkende of onveilige website is slecht voor je onderneming. Naast het technisch onderhoud om jouw site up-to-date te houden doet Maestra het maximale om jouw site optimaal te beveiligen.

laten we iets moois neerzetten!

Vraag een offerte aan voor een vrijblijvend consult
en zie hoe Maestra jouw bedrijf kan ondersteunen

LETS WORK TOGETHER

Benieuwd naar wat het beste werkt voor jouw onderneming?

Mail Icon - Maestra Design Studio

E-MAIL

info@maestra-design.nl

Rocket Icon - Maestra Design Studio

direct aan de slag

Snel van start

Phone Icon - Maestra Design Studio

TELEFOON

0629114637

FOLLOW MAESTRA

WHY FIT IN? WHEN YOU CAN STAND OUT!