SERVICE

Om als onderneming geloofwaardig en professioneel over te komen
is een website een passende merkidentiteit onmisbaar.

Maestra helpt je met het vinden van de juiste [online] identiteit en strategie voor jouw onderneming,
zodat jij je online kansen optimaal kan benutten.

visual design

UI /UX Design | Vormgeving​

UI /UX Design | Vormgeving maakt van je merk een Experience. Maestra combineert User Needs, Business Goals, Technische Kennis en Esthetiek met elkaar om zo de optimale User Experience te creëren.

Naast de expertise in UI/UX Design (User Interface- / User Experience-Design) weten wij als geen ander de toepasbaarheid van kleur, beeld, layouts en typografie. Door deze expertises samen te voegen creëren wij de optimale user experience voor je klanten en zorgen wij dat jouw Business goals worden behaald.

Om de Merkbeleving helemaal compleet te maken ontwerpen wij ook Iconen, infographics, Data Visualisatie, Social Media Templates, Documenten, (E)-boeken en Presentaties geheel in de huisstijl van jouw onderneming.

SERVICE

Laten we iets moois neerzetten!

ILLUSTRATIE

Van Geboortekaartje tot Infographic

Maestra brengt jouw verhaal in beeld, zodat de boodschap die jij wilt overbrengen beter onthouden wordt door de (potentiële) klant.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Mensen onthouden veel beter en meer als ze een beeld zien met dezelfde boodschap als een tekst. Dit fenomeen heet Picture Superiority Effect. Laat het Picture Superiority Effect in jouw voordeel werken, door je content te ondersteunen met de juiste beelden.

Maesta gebruikt digitale en traditionele technieken om de illustraties te maken. Ben je opzoek naar een specifieke illustratie of wil je een persoonlijke kaart laten ontwerpen voor welk doeleind dan ook? Van geboortekaartjes tot en met infographics kan Maestra jou van dienst zijn.

SERVICE

Laten we iets moois neerzetten!

showcase

Ontdek de recente creaties van Maestra!

LETS WORK TOGETHER

Benieuwd naar wat het beste werkt voor jouw onderneming?

Mail Icon - Maestra Design Studio

E-MAIL

info@maestra-design.nl

Rocket Icon - Maestra Design Studio

direct aan de slag

Snel van start

Phone Icon - Maestra Design Studio

TELEFOON

0629114637

FOLLOW MAESTRA

WHY FIT IN? WHEN YOU CAN STAND OUT!